Zorgaanbieders

Welkom bij KonnectCare, een vooruitstrevende en veelzijdige organisatie opgericht door zorgverleners, voor zorgverleners. Wij begrijpen de waarde van een hoogwaardige flexibele schil voor zorginstellingen als de uwe. Ons team staat klaar om uw zorginstelling te versterken met naadloze en professionele ondersteuning. Voeg de kracht van KonnectCare toe aan uw zorgteam!

Elder during pressure measurement

Vertrouwd door

Waarom kiezen voor ons

De vraag van de opdrachtgever staat altijd centraal, zowel bij ons als bij onze zorgverleners. Het is daarom van belang om de verwachtingen van de opdrachtgever in kaart te brengen. Op basis van de verwachtingen van de opdrachtgever gaan wij aan het werk om de beste zorgverlener te vinden. Net als de vraag, veranderen ook de verwachtingen van de opdrachtgevers en daarom vinden wij het van uiterst belang om regelmatig met elkaar in contact te zijn.

Bij ons staat de koffie altijd klaar en we gaan regelmatig op bezoek bij onze opdrachtgevers. In een gesprek wordt dan de verwachting van de opdrachtgever besproken en de samenwerking geƫvalueerd. Wij hechten veel waarden aan het vertrouwen van onze opdrachtgevers en doen er vanuit KonnectCare alles aan om de samenwerking optimaal te houden. Een van de pijlers is communicatie: wij geloven in een open en eerlijke communicatie met de opdrachtgever om tot de beste zorg te komen.